Македонија 22. септември 2019. / 21:05

Советниците на ВМРО-ДПМНЕ од Аеродром на средби со жителите во Мичурин

Советниците на ВМРО-ДПМНЕ од Аеродром на средби со жителите во Мичурин

Денес членовите и советничката група на ОК АЕРОДРОМ на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата имаа средба со жителите на населба Мичурин.

Со цел заеднички да изнајдат решение за најгорливите проблеми во населбата:
– Голем недостаток на паркинг места,
– Сервисна улица паралелна со Булевар 3-та Македонска бригада во делот на месноста Табак сити,
– Неодржување зелинилото и хигиената, што ја покажува вистинската слика за негрижата на Општинската власт.