Македонија 16. јули 2020. / 12:43

(СЛЕДЕТЕ ВО ЖИВО) Прес конференција на Христијан Мицкоски

(СЛЕДЕТЕ ВО ЖИВО) Прес конференција на Христијан Мицкоски

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска во седиштето на партијата ќе одржи прес-конференција по вчерашните предвремени парламентарни избори.