Македонија 10. јули 2020. / 20:56

СЛЕДЕТЕ ВО ЖИВО: Мицкоски ја промовира програмата на ВМРО-ДПМНЕ во Делчево

СЛЕДЕТЕ ВО ЖИВО: Мицкоски ја промовира програмата на ВМРО-ДПМНЕ во Делчево

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, ќе ја посети општина Делчево.

Тој ќе оствари средба со граѓаните од оваа општина и пред нив ќе ја претстави програмата со која ВМРО-ДПМНЕ настапува на претстојните избори.

Настанот ќе се емитува во живо на Фејсбук страницата на Мицкоски