Македонија 09. февруари 2019. / 13:34

(ВИДЕО) Шекеринска: Јас се возам во автобус и знам да одам пешки

(ВИДЕО) Шекеринска: Јас се возам во автобус и знам да одам пешки

Новинарот Александар Чомовски ја прашува вицепремиерката Радмила Шекеринска дали има чувство за скромност.

До кога ќе ве возат една лимузина напред, четири назад?, прашува Чомовски.

Одговорот кој го дава Шекеринска е „уникатен“. Таа вели дека се вози во автобус и дека оди пеш во Скопје.