Македонија 18. февруари 2019. / 21:57

Селмани: Ѓорчев би бил многу подобар кандидат, Силјановска е продолжение на политиките на Иванов

Селмани: Ѓорчев би бил многу подобар кандидат, Силјановска е продолжение на политиките на Иванов

Имер Селмани, поранешен кандидат за Претседател на РМ, во емисија на 24ТВ, рече дека ВМРО ДПМНЕ не можеле да направат полош избор со кандидатурата на професорката Силјановска.

Вели настапила како тврд националист, па ја сменила плочата. Тој вели дека е продолжение на политиките на Иванов.

За него Влатко Ѓорчев би бил многу подобар кандидат за ВМРО ДПМНЕ.