Македонија 21. ноември 2020. / 20:18

Савески открива: Во овој момент имаме рекордна невработеност – паднавме на нивото на 2012 година!

Савески открива: Во овој момент имаме рекордна невработеност – паднавме на нивото на 2012 година!

Универзитетскиот професор, Здравко Савески, на својот Фејсбук профил откри шокантна статистика која вели дека Македонија немала толку високо ниво на невработеност уште од 2012-та година.