Македонија 02. ноември 2020. / 17:56

Ременски: Ќе ја праша ли некој Шекеринска дали антинационалната кампања на Каракачанов може да се класифицира како хибридна закана?

Ременски: Ќе ја праша ли некој Шекеринска дали антинационалната кампања на Каракачанов може да се класифицира како хибридна закана?

Фросина Ременски на својот ФБ профил објави статус посветен на министерката за одбрана Радмила Шекеринска.

-Ќе ја праша ли некој министерката за одбрана Радмила Шеќеринска Јанковска, дали македонската антинационална кампања на нејзиниот бугарски колега Красимир Каракачанов, по НАТО стандардите може да ја класифицира како ХИБРИДНА ЗАКАНА, односно дали разбира дека пропагандата освен за рекламирање служи и за специјална војна која во моментот се врши преку “историски РЕКЕТ”?!, пишува во статусот на Фросина Ременски.