Македонија 18. јуни 2020. / 17:30

Пресудите не ја вратија вербата во судството: Јавноста ја интересира кај кого завршиле парите, а не кој ги трошел

Пресудите не ја вратија вербата во судството: Јавноста ја интересира кај кого завршиле парите, а не кој ги трошел

Задоцнето делува извикот на Боки по донесувањето на пресудата дека парите завршиле кај Вице и Зоран Заев. Пандорината кутија што ја најави требаше да биде отворена порано, пишува „Република.мк“

Следната шанса Јовановски ќе ја има во случајот за „Меѓународниот сојуз“, а многу е веројатно и дека и Јанева повторно ќе се најде на обвинителна клупа, овој пат за бонусите што си ги делеа во СЈО.

Денешните пресуди не ја вратија вербата во судството во Македонија, бидејќи јавноста повеќе ја интересира кај кого завршиле парите а не кој и за што ги трошел.