Македонија 11. септември 2019. / 12:28

Прес-конференција на Мицкоски во 13 часот

Прес-конференција на Мицкоски во 13 часот

По неуспешната лидерска средба која седум час атраеше во македонското Собрание, прес-конференција одржа премиерот Зоран Заев, а во 13. часот прес-конференција најави и лидерот на опозицијата, Христијан Мицкоски.

Прес-конференцијата ќе се одржи во просториите на Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ.

Инаку, на прес-конференцијата на премиерот Заев, тој истакна дека патиштата за „Рекет“ според него водат до Мицкоски, дека правда ќе има, како и дека сите барања на опозицијата биле нелогични и со цел да се одбрани криминалот на режимот.