Македонија 11. август 2020. / 12:23

Прес-конференција на Мицкоски во 12:30

Прес-конференција на Мицкоски во 12:30

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска ќе одржи прес конференција на тема економија.

Од партијата информираат дека прес-конференцијата е закажана во 12:30 часот