Македонија 16. јули 2020. / 11:32

Прес-конференција на Мицкоски во 12:30 часот

Прес-конференција на Мицкоски во 12:30 часот

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска во 12:30 часот ќе одржи прес-конференција по вчерашните предвремени парламентарни избори.

Од партијата истакнуваат дека прес-конфренцијата ќе се одржи во седиштето на ВМРО-ДПМНЕ.