Македонија 31. август 2019. / 15:09

Писателот Јанчовски за “паламуди”: Разочарувачки, Заев да најде сила да се затвори себеси и својот брат

Писателот Јанчовски за “паламуди”: Разочарувачки, Заев да најде сила да се затвори себеси и својот брат

Еминентниот македонски писател Тихомир Јанчовски реагираше на вокабуларот на премиерот Заев на собраниската расправа на која тој на пратеникот Владимир Ѓорчев му рече дека „паламуди“.