Македонија 19. октомври 2019. / 22:50

Петрушевски: ОК на ВМРО-ДПМНЕ Куманово има нешто да ви каже – Готово е!

Петрушевски: ОК на ВМРО-ДПМНЕ Куманово има нешто да ви каже – Готово е!

Претседателот на општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Куманово, Бране Петрушевски на Фејсбук сподели фотографија каде напиша „ОК на ВМРО-ДПМНЕ Куманово има нешто да ви каже – Готово е!“ и порача дека почнува Обнова на Македонија.