Македонија 13. ноември 2019. / 14:56

Новиот амбасадор во НАТО ги нарече 450.000 Македонци “најголемото зло”

Новиот амбасадор во НАТО ги нарече 450.000 Македонци “најголемото зло”

Владиниот советник Дане Талевски го навлече гневот на граѓаните на социјалните мрежи откако на емисијата „Само Вистина“ во која дебатираше со Тимчо Муцунски ги навреди гласачите на ВМРО-ДПМНЕ.

-Конкретно тој изјави дека „најголемата партија во Македонија и нејзините 450.000 гласачи се најголемо зло”.

Талески е советник на премиерот во заминување Зоран Заев и најверојатен нов амбасадор во НАТО.