Македонија 29. септември 2020. / 13:07

Николоски: Заев ја призна големата афера со Дака, еден месец откако ја обелоденив

Николоски: Заев ја призна големата афера со Дака, еден месец откако ја обелоденив

После еден месец откако ја објавив големата афера Заев призна!, пишува потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски, за вчерашното интервју во кое сегашниот премиер потврди дека тој им насочил на тетовските советници да гласаат за новиот експресно подготвен и изгласан ДУП.