Македонија 09. август 2019. / 21:30

Николоски: УМС се моторот на ВМРО-ДПМНЕ и тие ќе го победат Заев и ќе ја придвижат Македонија напред

Николоски: УМС  се моторот на ВМРО-ДПМНЕ и тие ќе го победат Заев и ќе ја придвижат Македонија напред

Ја имав честа да ја отворам младинската летна школа во организација на УМС која се одржува викендов во Струмица, напиша на Фејсбук потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски.

Секогаш е огромна чест да се биде помеѓу УМС, тие се моторот на ВМРО-ДПМНЕ и тие ќе го победат Зоран Заев и ќе ја придвижат Република Македонија напред. Во младите е силата, тие се нашата иднина. Еднаш УМС, засекогаш УМС!, напиша Николоски.