Македонија 28. јануари 2021. / 19:49

Николоски: Реално е, не е само перцепција – криминалци сте од прв до последен

Николоски: Реално е, не е само перцепција – криминалци сте од прв до последен

Александар Николоски после изјавата на вицепремиерот Љупчо Николоски дека не пораснала корупцијата, тоа е само перцепција на граѓаните, се обрати на својот Твитер профил.

-“Генијално”! Како ли им текнува вакви глупости да тресат?
Реално е не е само перцепција!Криминалци сте од прв до последен од најдолу до најгоре!, пишува Николоски.