Македонија 19. февруари 2021. / 14:33

(НАЈАВА) Зоран Кочоски гостин во „Лидер на неделата“

(НАЈАВА) Зоран Кочоски гостин во „Лидер на неделата“

Гостин во „Лидер на неделата“ со Катерина Тодевска Спасиќ ќе биде Зоран Кочоски, сопственик на агенцијата „Коузон“.

Со него ќе се разговара за лидерството, за лидерите, дали лидер се раѓа или се станува, за лидерот и стравовите, лидерите и пријателите.

Емисијата почнува од 15:30 часот, а може да гледате live stream на Фејсбук страницата на Радио Лидер или да слушате на 107.4 fm.