Магазин 26. февруари 2021. / 15:33

(ВО ЖИВО) Гостин во „Лидер на неделата“ е д-р Милена Стевановиќ

(ВО ЖИВО) Гостин во „Лидер на неделата“ е д-р Милена Стевановиќ

Гостинка во Лидер на неделата на Радио Лидер овој петок е д-р Милена Стевановиќ, директорка на Инфективната клиника Скопје.

Стримот може да го проследите во живо на Фејсбук страницата на Радио Лидер.