Магазин 05. март 2021. / 15:38

(ВО ЖИВО) Перица Голомеиќ гостин во „Лидер на неделата“

(ВО ЖИВО) Перица Голомеиќ гостин во „Лидер на неделата“

Денеска, госин во емисијата „Лидер на неделата“ е Перица Голомеиќ од ресторан „Рагуза“.

Емисијата во живо може да ја погледнете ТУКА.