Македонија 18. јуни 2020. / 19:35

На 25 овој месец Јовановски ќе поднесе кривични пријави за сите настани кои ги знае

На 25 овој месец Јовановски ќе поднесе кривични пријави за сите настани кои ги знае

На 25 овој месец Јовановски ќе поднесе кривични пријави за сите настани кои ги знае, рече Дуковски и јавно го повика Зоран Заев да каже кои матерјали, преку кого и кои посредници се дадени од него до ВМРО, а за кои ги споменува Зоран Заев во неговата денешна реакција.