Македонија 26. ноември 2020. / 11:21

Муртино со порака до Заев – и за нив е предавник на својот народ

Муртино со порака до Заев – и за нив е предавник на својот народ

Во село Муртино осамна порака наменета за премиерот Зоран Заев кој е роден на ова место.

Со добро позната мисла и порака, Заев е претставен како предавник на својот народ.