Македонија 03. јуни 2020. / 22:33

Мухамед Зеќири и семејството хоспитализирани на инфективна

Мухамед Зеќири и семејството хоспитализирани на инфективна

Мухамед Зекири, неговата сопруга и нивната тримесечна ќерка Далиа се хоспитализирани на Инфективната клиника во Скопје.

Како што соопшти министерот за здравство, Венко Филипче, тие се со висока температура, но во стабилна состојба.

Филипче додаде дека се уште се тестираат луѓе кои се од кластерот на Зекири.