Македонија 13. јануари 2021. / 11:17

Како Мухамед Зекири се запишал на факултет?

Како Мухамед Зекири се запишал на факултет?

Во денешното издание на „Утро со Златев“ на Лидер ФМ, се разговараше за ситуациите во македонското високо образование.

Стана збор и за дипломите на македонските политичари, при што отворено и со факти беше констатирано дека генералниот секретар на владата, Мухамед Зекири има купена диплома!