Македонија 11. март 2021. / 19:24

Мисајловски: Нема вакцини, нема ЕУ, но затоа набрзо ќе ја нема ни владата!

Мисајловски: Нема вакцини, нема ЕУ, но затоа набрзо ќе ја нема ни владата!

Нема членство во ЕУ, нема бесплатно здравство, а нема ни вакцини. Но затоа, како што пишува потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Владо Мисајловски на Фејсбук, набрзо ќе ја нема ниту оваа криминална влада.

Ниту има членство во ЕУ,
ниту бесплатно здравство,
ниту вакцини!!! 🇪🇺🇲🇰
Има само една криминална Влада, а набрзо ниту неа ќе ја нема!!!

Posted by Vlado Misajlovski on Thursday, March 11, 2021