Македонија 31. мај 2020. / 10:41

Министерот Димитров напиша твит само на албански јазик

Министерот Димитров напиша твит само на албански јазик

На министерот за надворешни работи  Никола Димитров очигледно добро му одат странските јазици. Па така најверојатно добро го владее и албанскиот јазик, каде на социјалната мрежа Твитер и почна да пишува токму на албански јазик.