Македонија 24. јануари 2021. / 19:27

Милошоски: Заев со случајот „Монструм“ ја манипулирал јавноста за да шири верска омраза и гнев

Милошоски: Заев со случајот „Монструм“ ја манипулирал јавноста за да шири верска омраза и гнев

На својот Фејсбук профил, пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ Антонио Милошоски, го обвини Зоран Заев дека свесно го злоупотребил случајот „Монструм“ и преку истиот ја манипулирал јавноста за да шири верска омраза и гнев.

Милошоски постави и неколку слики од написи во медиумите, на кои според него може да се увиди дека Заев и СДСМ намерно ширеле клевети и лажни вести околу тоа кој ги нарачал убиствата.

📌Свесно го злоупотребил “МОНСТРУМ”, ја злоупотребил болката на родителите на убиените момчиња кај Смилковско, намерно ја…

Posted by Antonio Miloshoski on Sunday, January 24, 2021