Македонија 22. февруари 2021. / 00:12

Мијалков го нема, МВР претресува багажници на излезите од Скопје

Мијалков го нема, МВР претресува багажници на излезите од Скопје

МВР ги проверува сите возила кои се движат кон излезите на Скопје.

При проверката на возилата кои се движат кон излезите на Скопје сите возила мораат да ја отворат петтата врата односно багажниците и се врши детална проверка, дознава 24 инфо.

Проверките се случуваат откако МВР вечерва на две локации не можела да го пронајде екс шефот на УБК кој се соочува со затворска казна од 13 години.