Македонија 18. ноември 2019. / 13:48

Мицковски до Шилегов: Е па стварно треба да си малоумен да даваш вакви изјави

Мицковски до Шилегов: Е па стварно треба да си малоумен да даваш вакви изјави

Шилегов денеска изјави дека за разлика од претходниците они не сечеле дрва за згради, напиша Ивор Мицковски на Фејсбук.

Ај вака малку крв у мозок да им испратиме. Јужен градат како луди.Саем се исекоа преку илјада дрва. Тафталиџе е цело во нови згради и тоа 9 катници.Карпош потегот кај Имес е цел изграден, Водно е искасапено до Матка, Сарај е цел во згради, Парк шумата во Гази Баба се делка за згради, во Кисела Вода кај Расадник ќе дигаат 100 згради и сега ова. Е па стварно треба да си малоумен да даваш вакви изјави, напиша Мицковски.