Македонија 25. ноември 2020. / 10:49

Мицкоски: За кревети, кислород и вакцини за грип нема, ама за провизии од тендери има!

Мицкоски: За кревети, кислород и вакцини за грип нема, ама за провизии од тендери има!

„За кревети, кислород и вакцини за грип нема, ама за провизии од тендери има!“, коментираше на својот фејсбук профил лидерот на ВМРО ДПМНЕ,  Христијан Мицкоски, изреволтиран од одност на власта кон болните од ковид-19 и воопшто состојбата во која се наоѓа здравствениот систем во Македонија.

За кревети, кислород и вакцини за грип нема, ама за провизии од тендери има!

#ќесиодговарате

Posted by Hristijan Mickoski on Wednesday, November 25, 2020