Македонија 24. април 2019. / 19:42

Мицкоски: Вистинската сила се граѓаните, македонската пролет доаѓа!

Мицкоски: Вистинската сила се граѓаните, македонската пролет доаѓа!

Македонија има нова реалност, власта е делигитимирана, почна падот на Зоран Заев, порача лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на својот Фејсбук профил.

-Вистинската сила се граѓаните, македонската пролет доаѓа- порача тој.