Македонија 08. октомври 2019. / 14:42

Мицкоски вечерва ќе биде гостин во ,,24 отворено”на Телевизија 24

Мицкоски вечерва ќе биде гостин во ,,24 отворено”на Телевизија 24

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски вечерва ќе биде гостин во ,,24 отворено” со Младен Чадиковски на Телевизија 24 во 20:45 часот.

-Денес во 20:45 часот, во 24 Отворено со Младен Чадиковски на Tелевизија 24, дискутираме за состојбите во државата, законот за обвинителство, за актуелни, но и за не толку актуелни прашања. Следете не! – информираше Мицкоски преку Фејсбук.