Македонија 14. јануари 2021. / 18:19

Мицкоски вечер гостин во Дневникот на ТВ Сител

Мицкоски вечер гостин во Дневникот на ТВ Сител

Вечер со почетокот од 19 часот гостин во дневникот на ТВ Сител ќе биде лидерот на опозицијата, Христијан Мицкоски.

Тој оваа информација ја објави на неговиот Фејсбук профил.

Вечерва гостувам во вестите на ТВ Сител во 19 часот.

Следете ме.

Posted by Hristijan Mickoski on Thursday, January 14, 2021