Македонија 03. ноември 2018. / 19:47

Мицкоски: Уште еден црн ден за македонската економија

Мицкоски: Уште еден црн ден за македонската економија

Претседателот на ВМРО ДПМНЕ Христијан Мицкоски, по повод најавениот прогресивен данок од страна на Владата, се огласи на ФБ со свое видување за понатамошниот развој на македонската економија.