Македонија 24. ноември 2020. / 23:26

Мицкоски: Оние кои имаат концесии кон Бугарија не смеат да преговараат

Мицкоски: Оние кои имаат концесии кон Бугарија не смеат да преговараат

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на Фејсбук ги искоментира преговорите на власта со Бугарија.

Според него, најважно е они кои имаат концесии да не преговораат за ова чуствително прашање бидејќи е очигледно дека освен за историјата преговарале и за бизниси.