Македонија 13. јануари 2020. / 19:48

Мицкоски: Народот заслужува подобро, а ВМРО – ДПМНЕ ќе ја донесе иднината каква оваа држава заслужува

Мицкоски: Народот заслужува подобро, а ВМРО – ДПМНЕ ќе ја донесе иднината каква оваа држава заслужува

Во Кичево, во предвечерието на Василица. Ова ќе биде година на промени и обнова, напиша на Фејсбук претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.

Народот заслужува подобро, а ВМРО – ДПМНЕ ќе ја донесе шансата и иднината каква оваа држава заслужува. Заедно со народот до нови заеднички победи, нaпиша Мицкоски.