Македонија 01. септември 2019. / 12:37

Мицкоски најави прес-конференција за во 13:00 часот

Мицкоски најави прес-конференција за во 13:00 часот

Денес (01.09.2019) во 13:00 часот, во просториите на Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ, ќе се одржи прес конференција за медиуми.

На истата ќе се обрати Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ.