Македонија 15. ноември 2020. / 21:41

Мицкоски: Ковид-19 не е статистика, ова се луѓе со име и презиме

Мицкоски: Ковид-19 не е статистика, ова се луѓе со име и презиме

Ковид-19 не е статистика, напиша лидерот на ВМРО ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на ФБ.

195 починати за една недела, 1305 од почетокот на пандемијата во месец март. Ова се луѓе со име и презиме. Нечии мајки,татковци, сестри, браќа, нечии деца. Овој настан вечерва е во знак на почит на жртвите од #COVID, луѓето кои ги загубивме, а можеше да се направи многу повеќе, напиша Мицкоски.

 

Ковид-19 не е статистика.

195 починати за една недела, 1305 од почетокот на пандемијата во месец март.

Ова се луѓе со…

Posted by Hristijan Mickoski on Sunday, November 15, 2020