Македонија 20. декември 2020. / 12:09

Мицкоски контра Заев: Ќе ги вратиме таблите кои ја рефлектираат историската вистина

Мицкоски контра Заев: Ќе ги вратиме таблите кои ја рефлектираат историската вистина

По најавата на Заев дека ќе го избрише зборчето „бугарски“ кај „бугарски фашистички окупатор, со реакција преку Фејсбук се огласи и Христијан Мицкоски.

А јас сум подготвен, веднаш откако ќе те поразиме со народот, да ги исправиме сите твои историски и противзаконски грешки.
Враќањето на таблите кои ја рефлектираат вистинската историска вистина, а Заев ќе ги смени, ќе биде меѓу првите грешки што ќе ги исправиме!, напиша Мицкоски на својот Фејсбук профил.

 

А јас сум подготвен, веднаш откако ќе те поразиме со народот, да ги исправиме сите твои историски и противзаконски…

Posted by Hristijan Mickoski on Sunday, 20 December 2020