Македонија 16. ноември 2020. / 23:09

Мицкоски: Денес 40 луѓе ги загубија животите поради Ковид, Заев врати се во Македонија и покажи малку човечност

Мицкоски: Денес 40 луѓе ги загубија животите поради Ковид, Заев врати се во Македонија и покажи малку човечност

Денес 40 луѓе ги загубија животите поради #COVID.  Зоран Заев врати се во Македонија и покажи малку човечност, напиша лидерот на ВМРО ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на ФБ.

Врати се од ексурзиите платени со народни пари затоа што има луѓе кои умираат, прошетките се едно, но овде се работи за животи. Сепак не заборавај дека земаш плата од народот, а нему му треба помош. Под итно да се превземат мерки за короната која е рамна на национална катастрофа. Оставките веќе не се прашање на политички потег, туку нужност за државата и народот да преживеат, напиша Мицкоски.

 

Денес 40 луѓе ги загубија животите поради #COVID.

Зоран Заев врати се во Македонија и покажи малку човечност. Врати се…

Posted by Hristijan Mickoski on Monday, November 16, 2020