Македонија 10. октомври 2019. / 15:30

Марјан Шарец во посета на Македонија

Марјан Шарец во посета на Македонија

Премиерот Зоран Заев попладнево ќе биде домаќин на словенечкиот колега Марјан Шарец. Тие ќе имаа средба во владата, а потоа ќе дадат и изјави.

Двајцата премиери потоа ќе го посетат граничниот премин Богородица, во делот кој беше една од точките на поранешната балканска мигрантска рута.