Македонија 28. март 2020. / 15:45

Мапа на развојот на епидемијата во Македонија во живо

Мапа на развојот на епидемијата во Македонија во живо

Заклучно со денеска вкупниот број на заразени со Ковид-19 во Македонија е 241, од кои 22 се новопотврдени во последното деноноќие.

Вкупшно се регистрирани четири починати лица.

Сосотојбата за развојот на епидемијата во земјава може да ја следите на следниот линк.