Македонија 31. јули 2019. / 12:37

Лидер дознава: Во 13:30 ВМРО-ДПМНЕ ќе емитува „бомба“

Лидер дознава: Во 13:30 ВМРО-ДПМНЕ ќе емитува „бомба“

Огромен скандал ќе објави на прес конференција во 13:30 опозициската ВМРО-ДПМНЕ, дознава Лидер од извори од партијата.

Нашиот извор брифира дека ќе се емитува и некаква снимка во која е присутен криминал.