Македонија 03. јуни 2020. / 23:43

Лекар на гинекологија во Тетово позитивен на Ковид-19

Лекар на гинекологија во Тетово позитивен на Ковид-19

Лекар на гинеколошкиот оддел на тетовската болница е позитивен на Ковид-19. Тој е изолиран, како и неговите колеги коишто имале контакт со него, објави „Тетовасот“.

Според официјални информации од Министерството за здравство, лекарот немал контакти со пациенти на одделението, коешто продолжува нормално да работи.