Македонија 22. јули 2019. / 12:06

Куновска: Угледот на секој член на СДСМ незаслужено се валка поради алчноста на двоецот Заев-Шекеринска

Куновска: Угледот на секој член на СДСМ незаслужено се валка поради алчноста на двоецот Заев-Шекеринска

Актерката Софија Куновска на својот Фејсбук профил напиша дека е неопходно СДСМ што поскоро да биде вратен во рацете на чесното членство.

-СДСМ е во алертна фаза во која е неопходно што поскоро да биде вратен назад во рацете на чесното членство.

Угледот и образот на секој чесен член секојдневно незаслужено се валка заради алчноста, недораснатоста и неодговорноста на двоецот Заев-Шекеринска.

СДСМ како силен, способен и одговорен субјект и е потребен на Македонија, напиша Куновска.