Македонија 26. септември 2019. / 11:15

Куновска: Одјавете ја државава од ОН дури сте таму

Куновска: Одјавете ја државава од ОН дури сте таму

Одјавете ја државава од OН дури сте таму, на еден трошок, му порача поранешната пратеничка од СДСМ и актерка Софија Куновска на Зоран Заев.

Таа реагира на наводите од порталот „Инбокс 7“ за скандал во кој фирма на семејството Заеви добила засега непозната сума државни пари од Фондот за иновации и технолошки развој.