Македонија 19. мај 2019. / 22:29

Колоски: Ова е голема навреда за дијаспората

Колоски: Ова е голема навреда за дијаспората

Зоран Заев – #метла и под итно #ОСТАВКА за Директорот на Зоолошката градина, Ѓорѓи Галетановски. Ова е голема навреда кон дијаспората. Гнаса е овој што не заслужува помеѓу луѓе да биди, а камоли животни, пишува Мето Колоски, претседателот на Обединетата македонска дијаспора (ОМД).