Македонија 30. јуни 2020. / 19:01

Кичеец го носи Дака човек со руски врски кај Заев, ете за кого работи Кичеец

Кичеец го носи Дака човек со руски врски кај Заев, ете за кого работи Кичеец

Го спомнавте господинот, бизнисменот Дака кој има блиски врски со Русија. Тој и кажува дека еднаш бил, го спомнува Заев, го спомнува генералниот секретар, бил втор пат незадоволен дека ветувањата од првиот состанок, дека не е задоволен од ветеното, рече лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на првата телевизиска дебата со претседателот на СДСМ, Зоран Заев што се емитуваше на телевизија 24.

Мицкоски додаде и дека од разговорите е јасно кој го носи Дака и кој со кого е поврзан.

И тука се и Заев и Кичеец, тоа кажува дека ако Кичеец го носи Дака човек со руски врски кај Заев, се гледа за кого работи Кичеец, додава Мицкоски.