Македонија 06. декември 2019. / 13:43

Камчев: И Филипче беше на еден од состаноците во домот на Боки 13

Камчев: И Филипче беше на еден од состаноците во домот на Боки 13

Во денешното испрашување во судот за случајот „Рекет“, Орце Камчев рече дека на еден од многуте состаноци со Боки 13, бил присутен и Венко Филипче, министерот за здравство.

На еден состанок беа присутни Кичеец, беше присутен министерот за здравство Венко Филипче, рече Камчев по прашање на Боки 13.