Македонија 05. јануари 2021. / 08:25

Kако изгледа Министерството за политички систем, а како изгледа Битолската болница?

Kако изгледа Министерството за политички систем, а како изгледа Битолската болница?

Вчера и официјално се пушти во употреба новата зграда за Министерството за политички систем и односи меѓу заедниците каде на чело се наоѓа Артан Груби.

Откако на интернет се појавија многу фотографии како изгледа новото министерство, коментарите не стивнуваат.

Гласна е и Твитер заедницата според која го споредува Министерството со болницата во Битола.

Коментарите не стивнуваат. Некои го споредија Мнистерството и со кичевската болница која е под сите европски стандарди.